Kафе Ресторан Домашно се наоѓа на влез во Гевгелија веднаш до Маркет Домашно.

Повелете на вкусна скара и печења од свежо месо од сопствено производство, како и доручек, топли и ладни предјадења, чорби, салати и многу други традиционални јадења.

Тел. за резервации: +389 77 416 000