Meсто каде што можете да најдете широк асортиман на производи по поволни цени.

Лоцирани на самиот влез во Гевгелија!

Во склоп на Маркет Домашно се:

Месара

Kадешто ќе најдете свежо месо од сопствено производство и производи од свежо месо произведени на традиционален и домашен начин без користење на никакви адитиви и конзерванси.

Сендвичара и скара на кило

Кадешто можете да вкусите сендвичи и скара на кило од свежо месо печено на жар.

Овошје и зеленчук

Голем избор на свежо овошје, зеленчук, апетисани и сушено овошје за сечиј вкус.

Добиточна храна

Храна за сите видови на домашни животни, домашни миленици и пчели.

Кафе Ресторан

Повелете на вкусен доручек, скара, печења, чорби и други традиционални јадења во топла атмосфера.

Галерија