Здрава храна, Здрава фарма, Здрави фамилии!

Квалитет

Квалитетот на нашите производи го обезбедуваме преку примена на HACCP стандардите во производството и дистрибуцијата на производите од фармата до крајниот купувач. Дополнително, вршиме континуирани анализи во Факултетот за Ветеринарна Медицина – Скопје, за да ја потврдиме безбедноста на производите.

Еколошки

Создаваме здрав екосистем преку креирање на комплетно затворен биолошки круг – користење на отворените површини за производство на суровини, употреба на суровините за производство на храна, употреба на храната за исхрана на животните, употреба на нуспроизводите за наѓубрување на отворените површини.

Поволни цени

Интерес ни е да им обезбедиме на нашите потрошувачи цена која соодветствува со квалитетот на нашиот производ, односно најдобриот квалитет по најповолни цени.

Достапни

Отворени сме за дискусија, заинтересирани за сите новини и расположени за соработка во секое време.

Искуство

Работиме во континуитет од 1990 година и имаме акумулирано долгогодишно искуство кое го насочуваме кон подобрување на нашите производи.

Сатисфакција

Наша најголема и врвна цел е обезбедување задоволство кај сите Вас – потрошувачи, добавувачи, соработници и останати заинтересирани страни. Се надеваме дека со нашите производи успеваме во тоа.

Новости

„Домашно јајце“, и сите останати наши производи се синоним за квалитет. Во нивното производство го вложуваме целото наше знаење, разбирање и искуство. Тоа се должи на целиот тим од експерти (агрономи, ветеринари, економисти, правници, техничари,…) кој континуирано работи на...

Бројни истражувања покажуваат дека јајцата се синоним за здрав почеток на денот. Започнувањето на денот со јајца, наместо доручекот да се состои од некои други намирници (на пр., бели пецива, житарици, …) со исти калориски вредности, ја зголемува можноста...

Јајцата се незаменлив извор на протеини, а содржат и витамини и минерали. Достапни за сите преку целата година, тие се толку лесни за приготвување и исто толку вкусни и корисни. Јајцата се совршена храна за балансирана и здрава диета....